Overzicht domeinen, hosting pakketen, facturen, uw gegevens en voor aanvraag nieuwe domeinen.
>> 24manager
Bekijk, verstuur en ontvang je e-mail overal ter wereld met 24webmail. Ga naar webmail.uwdomein.ext of gebruik bijv. Outlook.
Beheer je e-mail adressen, subdomeinen, databases en nog veel meer via Plesk.
Server: [3] [4] [5] [6]

Hosting support

Heb je problemen met je webserver of ben je bijvoorbeeld je wachtwoord vergeten? Onderstaand kun je oplossingen vinden over veel voorgekomen problemen.

Veel problemen sinds overgang naar 24hosted BV

Helaas hebben er veel problemen afgespeeld in de laatste weken dat Van Weert ICT Diensten uw webhosting beheerde. Dit had te maken met de server waarop Plesk draaide, de hardware van de server functioneerde niet 100% meer.Door deze problemen heeft Van Weert ICT Diensten ook de moeilijke stap genomen om te zeggen wij gaan niet verder met het bedrijf gezien er te weinig tijd was om de problemen op te lossen en te zorgen dat ze in de toekomst niet meer zouden voorkomen.Vanaf dit punt hebben wij alles overgenomen en zijn we direct begonnen met het opzetten van nieuwe hardware. Hierop is een installatie gezet van Plesk 8.4, een nieuwere versie dan waar Van Weert ICT Diensten draaide. De migratie is hierdoor complex en helaas niet foutloos gebleken. We zijn sinds de migratie met man en macht bezig om de problemen definitief op te lossen.Komt u problemen tegen dit niet op onze website vermeld staan, laat het ons direct weten. Waarschijnlijk kunnen we uw problemen dan binnen zeer korte tijd oplossen.Onze excuses voor het ongemak dat u de afgelopen tijd heeft gehad.

 

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Sitemap © 2019 24hosted BV