Overzicht domeinen, hosting pakketen, facturen, uw gegevens en voor aanvraag nieuwe domeinen.
>> 24manager
Bekijk, verstuur en ontvang je e-mail overal ter wereld met 24webmail. Ga naar webmail.uwdomein.ext of gebruik bijv. Outlook.
Beheer je e-mail adressen, subdomeinen, databases en nog veel meer via Plesk.
Server: [3] [4] [5] [6]

Hosting support

Heb je problemen met je webserver of ben je bijvoorbeeld je wachtwoord vergeten? Onderstaand kun je oplossingen vinden over veel voorgekomen problemen.

Waarom hebben jullie Van Weert overgenomen?

Van Weert ICT Diensten heeft de beslissing genomen om te stoppen met het aanbieden van de hostingdiensten. Gezien wij ook al 7 jaar klant waren en ook veel klanten op hun servers hadden staan, is de keuze voor overname op ons gevallen.Nieuwsbrief Van Weert ICT Diensten met aankondiging overname:Geachte klant,Van Weert ICT-diensten stopt met haar activiteiten Van-weert ICT diensten is in 2001 begonnen als hobby van een familie. Een hobby waar in de eerste plaats wijzelf en onze vrienden/kennissen terecht konden met hun websites. We zijn gegroeid tot een internetbedrijf die te groot voor ons is geworden. Deze maand zijn we erachter gekomen dat we op geen enkele wijze de betrouwbaarheid en professionaliteit kunnen waarborgen. Waarden die we als organisatie juist zo hoog in ons vaandel hadden. We hebben gemeend om vergaande en ingrijpende maatregelen te moeten nemen.
Het besluit is om per 1 juli 2008 te stoppen en al onze activiteiten onder te brengen bij een professionele organisatie. Een organisatie die volgens ons wel de betrouwbaarheid en professionaliteit kan waarborgen.
De eerste stap is dat we volgende week (waarschijnlijk woensdag) de hosting al overzetten naar een nieuwe server met daarop een nieuwere versie van Plesk. Deze server is in beheer bij de nieuwe organisatie.
Per 1 juli zal het administratieve deel van onze activiteiten worden overgedragen.
U ontvangt meer informatie over de nieuwe organisatie en wordt u op de hoogte gebracht van alle stappen die worden ondernomen.Met vriendelijke groet,


Arjan van Weert


Mocht u bovenstaand bericht niet ontvangen hebben, dan is er waarschijnlijk een verkeerd e-mailadres bekend in de administratie van Van Weert ICT Diensten.

 

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Sitemap © 2019 24hosted BV