Overzicht domeinen, hosting pakketen, facturen, uw gegevens en voor aanvraag nieuwe domeinen.
>> 24manager
Bekijk, verstuur en ontvang je e-mail overal ter wereld met 24webmail. Ga naar webmail.uwdomein.ext of gebruik bijv. Outlook.
Beheer je e-mail adressen, subdomeinen, databases en nog veel meer via Plesk.
Server: [3] [4] [5] [6]

Hosting support

Heb je problemen met je webserver of ben je bijvoorbeeld je wachtwoord vergeten? Onderstaand kun je oplossingen vinden over veel voorgekomen problemen.

Welke betaalmethoden zijn er?

Er zijn diverse betaalmethoden die wij u aan kunnen biedenDe gemakkelijkste en snelste methode waarmee u kunt betalen is iDeal. Omdat iDeal bij alle grote Nederlandse banken is aangesloten, kunnen wij direct de betalingen verifiëren en daardoor de bestelling direct afronden en in ons systeem plaatsen.Het is ook mogelijk dat wij u een factuur kunnen versturen. Dit kan via de e-mail, die in vrijwel alle gevallen direct bij u binnenkomt, en via de post, wat 1 tot 2 werkdagen kan duren. Zodra u de factuur ontvangt, dient u het vermelde bedrag naar onze rekening over te maken. Als wij dan het bedrag binnen zien komen, ronden wij uw bestelling af.U kunt de bestelling ook op rekening laten zetten. In dat geval verwerken wij de gehele bestelling meteen. U ontvangt dan achteraf de rekening.

 

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Sitemap © 2019 24hosted BV