Overzicht domeinen, hosting pakketen, facturen, uw gegevens en voor aanvraag nieuwe domeinen.
>> 24manager
Bekijk, verstuur en ontvang je e-mail overal ter wereld met 24webmail. Ga naar webmail.uwdomein.ext of gebruik bijv. Outlook.
Beheer je e-mail adressen, subdomeinen, databases en nog veel meer via Plesk.
Server: [Pandora]

24hosted onderhoud- en storingsmeldingen

Helaas is het nog steeds niet mogelijk om een ICT-netwerk 100% storing en onderhoudsvrij te krijgen, dit ondanks alle dagelijkse inzet. Storingen zijn helaas niet te plannen wel proberen wij ze zoveel mogelijk te voorkomen door preventief onderhoud te plegen. Onderhoud proberen wij altijd te plannen en zoveel mogelijk in de nachtelijke uren.

Heeft u last van een storing die hieronder niet gemeld staat neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers proberen uw storing dan direct te verhelpen.

Migratie uthor.van-weert.com

Omschrijving probleem
Vrijdag 11-07-2008 worden alle klanten dit op dit moment op de server uthor.van-weert.nl gemigreerd naar een nieuwe server van 24hosted BV. De migratie vindt plaats om u meer zekerheid te bieden in de toekomst. Na de migratie beschikt u direct over de nieuwste versie van Plesk.

Door de migratie zal uw website korte tijd niet bereikbaar zijn. Tijdens de migratie kunt u geen e-mail ophalen, de e-mail blijft wel bewaard die tijdens de migratie binnenkomt.

Heeft u vragen dan kunt u een e-mail sturen naar info@24hosted.nl

Tijdens de migratie houden wij u op de hoogte van de status van de migratie.


Status: opgelost/afgehandeld
Datum start: 11-07-2008 00:00
Datum einde: 00-00-0000 00:00

 

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Sitemap © 2020 24hosted BV