Overzicht domeinen, hosting pakketen, facturen, uw gegevens en voor aanvraag nieuwe domeinen.
>> 24manager
Bekijk, verstuur en ontvang je e-mail overal ter wereld met 24webmail. Ga naar webmail.uwdomein.ext of gebruik bijv. Outlook.
Beheer je e-mail adressen, subdomeinen, databases en nog veel meer via Plesk.
Server: [Pandora]

24hosted onderhoud- en storingsmeldingen

Helaas is het nog steeds niet mogelijk om een ICT-netwerk 100% storing en onderhoudsvrij te krijgen, dit ondanks alle dagelijkse inzet. Storingen zijn helaas niet te plannen wel proberen wij ze zoveel mogelijk te voorkomen door preventief onderhoud te plegen. Onderhoud proberen wij altijd te plannen en zoveel mogelijk in de nachtelijke uren.

Heeft u last van een storing die hieronder niet gemeld staat neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers proberen uw storing dan direct te verhelpen.

Verplaatsen servers

Omschrijving probleem
In de nacht van zaterdag op zondag 15/16-11 moeten wij enkele server hardwarematig verhuizen naar een ander rack in het datacenter. Dit om de efficiency te verbeteren en een aantal extra zekerheden te kunnen bieden. Zo worden de servers redunant aangesloten op verschillende powerfeeds binnen het datacenter. Op dit moment zijn alle server reeds voorzien van dubbele voeding welke aangesloten zijn op 1 powerfeed. De totale verhuizing zal maximaal een downtime van 10 min per server met zich meebrengen.


Status: opgelost/afgehandeld
Datum start: 15-11-2008 01:00
Datum einde: 15-11-2008 01:45

 

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Sitemap © 2020 24hosted BV