Overzicht domeinen, hosting pakketen, facturen, uw gegevens en voor aanvraag nieuwe domeinen.
>> 24manager
Bekijk, verstuur en ontvang je e-mail overal ter wereld met 24webmail. Ga naar webmail.uwdomein.ext of gebruik bijv. Outlook.
Beheer je e-mail adressen, subdomeinen, databases en nog veel meer via Plesk.
Server: [Pandora]

24hosted onderhoud- en storingsmeldingen

Helaas is het nog steeds niet mogelijk om een ICT-netwerk 100% storing en onderhoudsvrij te krijgen, dit ondanks alle dagelijkse inzet. Storingen zijn helaas niet te plannen wel proberen wij ze zoveel mogelijk te voorkomen door preventief onderhoud te plegen. Onderhoud proberen wij altijd te plannen en zoveel mogelijk in de nachtelijke uren.

Heeft u last van een storing die hieronder niet gemeld staat neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers proberen uw storing dan direct te verhelpen.

Verplaatsen server

Omschrijving probleem
Vanmiddag zal een DNS server in Amsterdam verplaatst worden. Dit gezien de huidige locatie na 3 jaar niet meer voldoet aan de huidige standaarden. Tevens zal deze server worden voorzien van een nieuwe IP-range.

Het kan mogelijk zo zijn dat tijdens het vervangen van deze server het iets langer als normaal duurt voordat de eerste pagina van uw website is geladen, maar naar verwachting zal u niets merken van de verhuizing. Dit gezien onze servers in Groningen de verzoeken verwerken.

Starttijd is indicatie


Status: opgelost/afgehandeld
Datum start: 02-12-2008 14:00
Datum einde: 02-12-2008 17:00

 

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Sitemap © 2020 24hosted BV