Overzicht domeinen, hosting pakketen, facturen, uw gegevens en voor aanvraag nieuwe domeinen.
>> 24manager
Bekijk, verstuur en ontvang je e-mail overal ter wereld met 24webmail. Ga naar webmail.uwdomein.ext of gebruik bijv. Outlook.
Beheer je e-mail adressen, subdomeinen, databases en nog veel meer via Plesk.
Server: [Pandora]

24hosted onderhoud- en storingsmeldingen

Helaas is het nog steeds niet mogelijk om een ICT-netwerk 100% storing en onderhoudsvrij te krijgen, dit ondanks alle dagelijkse inzet. Storingen zijn helaas niet te plannen wel proberen wij ze zoveel mogelijk te voorkomen door preventief onderhoud te plegen. Onderhoud proberen wij altijd te plannen en zoveel mogelijk in de nachtelijke uren.

Heeft u last van een storing die hieronder niet gemeld staat neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers proberen uw storing dan direct te verhelpen.

Technische Storing

Omschrijving probleem
Op dit moment hebben wij last van een technische storing op een van onze hostingservers. Dit wordt vermoedelijk veroorzaakt door een kabelbreuk. Een monteur is op dit moment onderweg om dit probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.

Omschrijving oplossing
De netwerkkabel is weer correct aangesloten en alles werkt weer naar behoren. Voor de zekerheid worden vanmiddag alle netwerkkabels vervangen, waardoor er nogmaals een kleine downtime kan ontstaan. Echter zal dit van een zeer korte duur zijn.


Status: opgelost/afgehandeld
Datum start: 31-12-2008 11:30
Datum einde: 31-12-2008 11:40

 

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Sitemap © 2020 24hosted BV