Overzicht domeinen, hosting pakketen, facturen, uw gegevens en voor aanvraag nieuwe domeinen.
>> 24manager
Bekijk, verstuur en ontvang je e-mail overal ter wereld met 24webmail. Ga naar webmail.uwdomein.ext of gebruik bijv. Outlook.
Beheer je e-mail adressen, subdomeinen, databases en nog veel meer via Plesk.
Server: [Pandora]

24hosted onderhoud- en storingsmeldingen

Helaas is het nog steeds niet mogelijk om een ICT-netwerk 100% storing en onderhoudsvrij te krijgen, dit ondanks alle dagelijkse inzet. Storingen zijn helaas niet te plannen wel proberen wij ze zoveel mogelijk te voorkomen door preventief onderhoud te plegen. Onderhoud proberen wij altijd te plannen en zoveel mogelijk in de nachtelijke uren.

Heeft u last van een storing die hieronder niet gemeld staat neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers proberen uw storing dan direct te verhelpen.

Stroomstoring

Omschrijving probleem
Op dit moment hebben wij last van een stroomstoring in het datacenter in Groningen. De storing heeft vorig jaar ook al 2 keer de kop opgestoken. Het probleem komt voort uit een stroom verdeelkast die niet vervangen kan worden zonder lange downtime. Helaas is het exacte probleem tot op heden niet bekend waardoor de problemen optreden en de definitieve oplossing wordt verwacht in een verhuizing rond augustus 2009. Wel doen wij er alles aan om het probleem direct op te lossen en hopen we dat de storing nu weer extra duidelijkheid bied op een oplossing.

Omschrijving oplossing
De stroomkast is weer in werking en technischi zijn nu in overleg hoe verder te handelen. Er is eindelijk bekend waar het probleem ligt, dus er is een oplossing. Hoe verder te implementeren is nu niet bekend.


Status: opgelost/afgehandeld
Datum start: 19-05-2009 14:30
Datum einde: 19-05-2009 14:40

 

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Sitemap © 2020 24hosted BV