Overzicht domeinen, hosting pakketen, facturen, uw gegevens en voor aanvraag nieuwe domeinen.
>> 24manager
Bekijk, verstuur en ontvang je e-mail overal ter wereld met 24webmail. Ga naar webmail.uwdomein.ext of gebruik bijv. Outlook.
Beheer je e-mail adressen, subdomeinen, databases en nog veel meer via Plesk.
Server: [Pandora]

24hosted onderhoud- en storingsmeldingen

Helaas is het nog steeds niet mogelijk om een ICT-netwerk 100% storing en onderhoudsvrij te krijgen, dit ondanks alle dagelijkse inzet. Storingen zijn helaas niet te plannen wel proberen wij ze zoveel mogelijk te voorkomen door preventief onderhoud te plegen. Onderhoud proberen wij altijd te plannen en zoveel mogelijk in de nachtelijke uren.

Heeft u last van een storing die hieronder niet gemeld staat neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers proberen uw storing dan direct te verhelpen.

Stroom onderbreking

Omschrijving probleem
De stroomstoring van vanmiddag is verder door technischi geanalyseerd en er is bekend waar het probleem vandaan komt. Om het probleem op te lossen moet de stroom kort onderbroken worden en zal een computer uit de stroomkast gehaald worden. Deze computer regelt nu heel veel belangrijke situaties, bijv. warmte enz. Helaas interpreteert deze computer waardes verkeerd en schakel de kast zich zonder reden zomaar uit. De kast werkt ook zonder deze computer en daarom wordt deze verwijderd.
Voor deze onderbreking zal er een downtime plaatsvinden. Hiermee zijn we tot augustus 2009 in ieder geval zeker van een constante stroom verbinding zonder uitval.

Omschrijving oplossing
De computer is verwijderd en servers in Groningen draaien weer naar behoren.


Status: opgelost/afgehandeld
Datum start: 19-05-2009 21:00
Datum einde: 19-05-2009 22:30

 

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Sitemap © 2020 24hosted BV