Overzicht domeinen, hosting pakketen, facturen, uw gegevens en voor aanvraag nieuwe domeinen.
>> 24manager
Bekijk, verstuur en ontvang je e-mail overal ter wereld met 24webmail. Ga naar webmail.uwdomein.ext of gebruik bijv. Outlook.
Beheer je e-mail adressen, subdomeinen, databases en nog veel meer via Plesk.
Server: [Pandora]

24hosted onderhoud- en storingsmeldingen

Helaas is het nog steeds niet mogelijk om een ICT-netwerk 100% storing en onderhoudsvrij te krijgen, dit ondanks alle dagelijkse inzet. Storingen zijn helaas niet te plannen wel proberen wij ze zoveel mogelijk te voorkomen door preventief onderhoud te plegen. Onderhoud proberen wij altijd te plannen en zoveel mogelijk in de nachtelijke uren.

Heeft u last van een storing die hieronder niet gemeld staat neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers proberen uw storing dan direct te verhelpen.

Mailservers

Omschrijving probleem
Door de stroomstoringen van afgelopen dinsdag is de mailserver in Groningen gecrashed. Dit zou geen gevolgen mogen hebben voor de werking gezien de mailserver in Amsterdam alle taken overneemt. Het is op dit moment dan ook niet duidelijk waarom de mail niet binnenkomt.

Omschrijving oplossing
Zoals het hoort heeft de mailserver in Amsterdam alle mail opgevangen, helaas heeft hij de mail niet naar u doorgestuurd. Dit probleem is opgelost en de mail wordt nu alsnog bij u afgeleverd.
Het probleem met de mailserver in Groningen zal naar verwachting morgen opgelost moeten worden, hier zal u verder geen last van hebben.


Status: opgelost/afgehandeld
Datum start: 21-05-2009 21:04
Datum einde: 21-05-2009 21:15

 

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Sitemap © 2020 24hosted BV