Overzicht domeinen, hosting pakketen, facturen, uw gegevens en voor aanvraag nieuwe domeinen.
>> 24manager
Bekijk, verstuur en ontvang je e-mail overal ter wereld met 24webmail. Ga naar webmail.uwdomein.ext of gebruik bijv. Outlook.
Beheer je e-mail adressen, subdomeinen, databases en nog veel meer via Plesk.
Server: [Pandora]

24hosted onderhoud- en storingsmeldingen

Helaas is het nog steeds niet mogelijk om een ICT-netwerk 100% storing en onderhoudsvrij te krijgen, dit ondanks alle dagelijkse inzet. Storingen zijn helaas niet te plannen wel proberen wij ze zoveel mogelijk te voorkomen door preventief onderhoud te plegen. Onderhoud proberen wij altijd te plannen en zoveel mogelijk in de nachtelijke uren.

Heeft u last van een storing die hieronder niet gemeld staat neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers proberen uw storing dan direct te verhelpen.

Gehele storing

Omschrijving probleem
Tijdens het starten van de nieuwe backup server is helaas gebleken dat er een bug in de software zit. Door deze bug is de server moeilijk bereikbaar geworden, we zijn druk bezig met het oplossen van de problemen.

Omschrijving oplossing
Door de problemen met de backup software is er een partitie op een hardeschijf op alleen lezen gezet. Helaas was het niet heel eenvoudig om dit weer te corrigeren.

De server is tijdens de storing voor een deel bereikbaar gebleven. Er zijn geen gegevens verloren gegaan.


Status: opgelost/afgehandeld
Datum start: 05-07-2008 13:45
Datum einde: 05-07-2008 18:15

 

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Sitemap © 2020 24hosted BV