Overzicht domeinen, hosting pakketen, facturen, uw gegevens en voor aanvraag nieuwe domeinen.
>> 24manager
Bekijk, verstuur en ontvang je e-mail overal ter wereld met 24webmail. Ga naar webmail.uwdomein.ext of gebruik bijv. Outlook.
Beheer je e-mail adressen, subdomeinen, databases en nog veel meer via Plesk.
Server: [3] [4] [5] [6]

Over 24hosted

Bedrijfsprofiel

24hosted in Groningen is een jong, snelgroeiend, klantvriendelijk en dynamisch bedrijf met ervaring in internetdiensten. 24hosted BV is opgezet in 2008 en is een zusterbedrijf van Cooldream BV met ruim 6 jaar ervaring op gebied van internetdiensten. 24hosted onderscheidt zicht ten opzichte van de concurrentie:
  • klant staat centraal
  • een goede infrastructuur
  • maatwerk oplossingen
  • flexibiliteit
  • kwaliteit servers redunant uitgevoerd

Infrastructuur

Wanneer u kiest om uw hosting pakket bij 24hosted af te nemen, kiest u niet alleen voor een betrouwbare en professioneel hosting provider. U kiest ook direct voor het professionele datacenter van Groningen: TCN SIG Telehouse. 24hosted verzorgt primair alle hosting oplossingen vanuit Groningen, daarnaast staan (backup)servers voor DNS, mail & backup opgesteld in Amsterdam. Hierdoor kunnen we altijd kwaliteit garanderen.

Kwaliteit redunante servers
Ons hele serverpark bestaat uit gerenomeerde merken als HP, Supermicro & Cisco. Sinds 2008 hebben wij de overstap gemaakt van Supermicro naar HP servers gezien onze ervaring heeft geleerd dat de betrouwbaarheid nog hoger ligt. In de loop van 2008 zal alle hardware vervangen zijn. Alle servers zijn compleet redunant uitgevoerd met: 2 processoren, ruim geheugen, raid 5 + hotspare, dubbele voeding. Mocht om wat voor reden dan ook hardware uitvallen dan kan de server eerst gewoon verder draaien en hebben we de tijd om de defecte hardware te vervangen. In de meeste gevallen gebeurt dit al binnen 4 uur.

24 uur per dag, 7 dagen per week bewaking
De servers waar ook uw website op draait of kan draaien worden staan in een omgeving die constant bewaakt wordt. Zo is er altijd iemand aanwezig om eventuele calamiteiten direct en adequaat aan te pakken. Tevens worden onze engineers direct op de hoogte gesteld indien er een probleem optreed. Sterker nog, we hebben onze structuur zo opgezet dat we vaak nog kunnen ingrijpen voordat er problemen ontstaan.

Goede en redundante stroomuitvoering
Om ervoor te zorgen dat stroomuitval niet van invloed is op de bereikbaarheid van uw website of webapplicatie, heeft het datacenter een redundante stroomvoorziening. De redundante verbinding zorgt dat wanneer de stroom uitvalt, er een back-up stroomvoorziening klaar staat om de taak van de uitgevallen lijn(en) direct over te nemen. Bij volledige stroomuitval nemen noodgeneratoren het over.

Uitstekende airco faciliteiten
Servers produceren veel warmte. Daarom is het belangrijk dat die in een goed gekoelde omgeving staan. De ruimte waar uw en onze servers zijn ondergebracht, wordt op een constante temperatuur gehouden.

Netwerk Groningen

Binnen TCN SIG Telehousing zijn wij aangesloten op het netwerk van Duocast. Duocast beschikt over 6,2 Gbit/s aan bandbreedte. Door constante monitoring van alle verbindingen kan Duocast proactief wijzigingen doorvoeren in het netwerk, om het verkeer zo optimaal mogelijk van bron naar doel te transporteren.
Bij afname van bandbreedte producten in TCN SIG Telehousing wordt u volledig redundant aangesloten. Bij gebruik van een eigen switch krijgt u twee verbindingen naar het Duocast netwerk. Deze verbindingen gaan naar twee gescheiden racks welke zijn voorzien van switch/routing apparatuur en volledig gescheiden van elkaar kunnen opereren.
Duocast gebruikt twee gescheiden glasvezel paden van TCN SIG Telehousing naar de rest van de wereld. Hierbij gaat een glasvezel naar de "Rekenhal" om te koppelen met Essent en de tweede glasvezel, via Eurofiber netwerk, naar Globalswitch (Amsterdam).

Netwerk Amsterdam

Binnen TeleCity te Amsterdam Zuid Oost zijn wij aangesloten op het netwerk van True. TeleCity is een pan-Europees Internet-infrastructuur bedrijf dat web-hosting, management en development services aanbiedt aan ISPs, telecom carriers/service providers en corporate klanten. In Nederland behoren de grootste Telco's en diverse ISP's tot TeleCity's klantenkring. Dit maakt TeleCity voor ons als hostingprovider de meest betrouwbare plek om een netwerk onder te brengen - er zijn geen lange kostbare (en kwetsbare) lijnen nodig om ons netwerk te voorzien van gegarandeerde internet verbindingen.

Backup

24hosted maakt gebruik van een NAS (Network Attached Storage) backup-systeem. Hiermee worden alle virtual servers zoals databaseservers, webservers, mailserver e.d. (die ook al standaard zijn uitgerust met RAID 5 configratie) dagelijks gebackupt. Er wordt tot 8 dagen een back-up bewaard.
Alle back-ups zijn bedoeld om bij server-crashes schade weer snel te kunnen herstellen. U dient daarom zelf een back-up te maken van uw eigen data geplaatst binnen het 24hosted netwerk. Dit neemt niet weg dat 24hosted u graag helpt bij het terugzetten van een per ongeluk verwijderde / overschreven bestand binnen uw website. 24hosted helpt waar dat kan, dus ook met bijvoorbeeld een back-up van uw website terugzetten.
Let op: u blijft altijd zelf verantwoordelijk voor het hebben van een backup van uw eigen website en databases.

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Sitemap © 2019 24hosted BV