Overzicht domeinen, hosting pakketen, facturen, uw gegevens en voor aanvraag nieuwe domeinen.
>> 24manager
Bekijk, verstuur en ontvang je e-mail overal ter wereld met 24webmail. Ga naar webmail.uwdomein.ext of gebruik bijv. Outlook.
Beheer je e-mail adressen, subdomeinen, databases en nog veel meer via Plesk.
Server: [3] [4] [5] [6]

Reseller hosting

Wilt u zelf hosting gaan aanbieden aan uw klanten onder uw eigen naam? Dan is 24reseller de oplossing!
Als reseller van 24hosted maakt u uw eigen pakketten, en berekent u uw eigen tarieven aan de klant. U maakt zelf realtime pakketten en domeinnamen aan voor klanten via 24manager/Plesk.

24reseller pakketten

24developer24reseller 20GB24reseller 50GB24reseller 100GB24reseller 250GB24reseller 500GB
Schijfruimte 4GB2GB5GB10GB25GB50GB
Dataverkeer 10GB20GB50GB100GB250GB500GB
PHP 5.3/5.4/5.5 JaJaJaJaJaJa
MySQL 5.5 JaJaJaJaJaJa
Controlpanel Plesk 11.5 JaJaJaJaJaJa
Aantal domeinnamen 252550100150250
Domein aliassen JaJaJaJaJaJa
POP-boxen JaJaJaJaJaJa
Mail aliassen JaJaJaJaJaJa
Mail beantwoorders JaJaJaJaJaJa
Webmail Roundcube/Horde JaJaJaJaJaJa
Mail groepen JaJaJaJaJaJa
Virusscanning JaJaJaJaJaJa
SPAM-filter DELUXE JaJaJaJaJaJa
Cronjobs JaJaJaJaJaJa
SSL beveiliging OptioneelOptioneelOptioneelOptioneelOptioneelOptioneel
Backup / Restore JaJaJaJaJaJa
Meerdere Gebruikers JaJaJaJaJaJa
Prijs per maand € 9,99€ 14,99€ 24,99€ 49,99€ 99,99€ 149,99
BestellenBestellenBestellenBestellenBestellenBestellen

Ja = Beschikbaar / Ongelimiteerd     Nee = Niet beschikbaar     * Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Prijzen op typefouten voorbehouden.


Legenda

- Schijfruimte

Schijfruimte is de totale ruimte die u tot uw beschikking heeft op onze server voor uw website, e-mailberichten, databases en statistieken.

- Dataverkeer

Dataverkeer bestaat uit het aantal MB's ( of kb/ bytes/ etc.) dat wordt verbruikt door bezoekers van uw site, het downloaden van een bestand, het versturen van e-mail en al het overige Internet verkeer. Bij elk opgevraagd bestand van uw website worden er gegevens (data) verzonden naar de computer van de bezoeker. Hoe meer mensen uw website bezoeken, des te meer gegevens (dataverkeer) er worden verzonden. Tevens genereert het plaatsen van uw website dataverkeer. Wanneer u een bestand op uw website hebt staan van 1 MB en dat wordt 100 keer gedownload, dan betekent dit in theorie dat u 100 MB dataverkeer heeft verbruikt.

Wat gebeurt er als ik mijn datalimiet overschrijd?
U bent zelf verantwoordelijk voor het verbruikte aantal GB's dataverkeer per maand. Wij houden uw data verbruik zelf echter ook in de gaten. Indien u uw datalimiet overschrijdt zullen wij contact met u opnemen om naar een passende oplossing te zoeken (dataverkeer bijkopen of upgraden naar een zwaarder pakket). LET OP: Uw site wordt niet offline gezet. Wanneer uw dataverkeer bijna overschreden wordt ontvangt u van ons een email met een voorstel om eventueel over te stappen naar een ander pakket. Het kan ook zijn dat dit een incidenteel geval is dan ontvangt u een rekening voor het overschreden verkeer. Wanneer u dit wenst zullen we altijd in alle redelijkheid bekijken wat het beste is voor u. Wanneer de overschrijding van het dataverkeer structureel is kunnen we ook een pakket op maat voor u samenstellen.

- PHP 5.3/5.4/5.5

PHP is een veelgebruikte scripting-taal op het Internet. Voor meer informatie
over PHP verwijzen wij u naar http://www.php.net.

U krijgt bij ons standaard de beschikking over PHP 5.4. Hiernaast is PHP 5.5 en PHP 5.3 beschikbaar en in Plesk kunt u zelf wisselen.

PHP4 hebben wij eventueel nog beschikbaar voor klanten die het echt nodig hebben. Gezien deze versie van PHP sinds 2008 geen security updates meer ontvangt hebben we hier zelf extra security lagen tussen zitten. Mocht u gebruik willen maken van PHP4 dan worden de maandelijkse hostingkosten verdubbeld om de extra beheerkosten rendabel te houden.

- MySQL 5.5

In Plesk controlpanel kunt u zelf databases (bijvoorbeeld MySQL of PostgreSQL) aanmaken en beheren. De grote in MB's van de database wordt van uw schijfruimte afgetrokken. U kunt uw MySQL database benaderen via PHPmyadmin in Plesk of uw eigen PHPmyadmin installeren.

- Controlpanel Plesk 11.5

Plesk 11.5 biedt u een compleet control panel waarmee het beheer van uw website(s) aanzienlijk makkelijker wordt. Plesk is efficiënt en eenvoudig. Door het gebruik van de overzichtelijke webinterface hoeft u geen uitgebreide technische kennis te hebben.

Makkelijk in gebruik
Plesk is makkelijk in gebruik. U kunt zelf uw login gegevens veranderen, POP-boxen creëren, overige mail instellingen veranderen, databases beheren/aanmaken, dataverkeer monitoren - om maar een paar van de mogelijkheden te noemen. En dit alles via één gebruikersvriendelijke webinterface.

Plesk is makkelijk te leren.
U bent "niet" technisch aangelegd maar u kunt nu met een minimum aan begeleiding een breed scala aan administratieve taken - van het aanmaken van nieuwe e-mail accounts tot het beheren van een compleet domein - zelf uitvoeren.

- Aantal domeinnamen

Als reseller kunt u meerdere domeinen in uw pakket hangen welke allemaal ook afzonderlijk te beheren zijn voor uw klanten. Het aantal domeinen hangt af van het door uw gekozen pakket. U kunt zelf bepalen per domein hoeveel dataverkeer en schijfruimte er gebruikt mag worden. Tevens kunt u het aantal mailboxen, aliassen, groepen enz. instellen.
Per domeinnaam worden de standaard registratie kosten in rekening gebracht, wel ontvangt u als 24reseller 10% korting.

- Domein aliassen

Domeinnaamaliassen zijn extra domeinnamen die zijn gekoppeld aan uw primaire domein en werken met uw huidige reeks gebruikersaccounts. Een domeinalias komt ook uit op de primaire website. Hierdoor kunt u naast uwdomein.nl bijv. uwdomein.eu laten binnenkomen op uw website. Ook komt de email via beide domeinen in uw postvak terecht.

- POP-boxen

Een E-mail account (user account) is bedoeld voor gebruik door aparte personen. Indien u bijvoorbeeld 5 personen in uw organisatie heeft kan het wenselijk zijn dat ze allemaal een apart wachtwoord en login krijgen. Daar heeft u dan 5 e-mail accounts voor nodig.

U kunt de mail heel makkelijk binnenhalen op uw computer met de meeste emailprogramma's bijv. Outlook (express), Eudora, Mozilla Thunderbird enz.

- Mail aliassen

In Plesk kunt u een onbeperkt aantal e-mail adressen aanmaken in de vorm van een E-mail Alias.
Een E-mail alias kunt u doorsturen naar een POP-box zodat er meerdere email adressen in 1 postvak uitkomen. bijv. jan@24hosted.nl en jan.de.vries@24hosted.nl.

- Mail beantwoorders

Een afwezigheidsbericht is een robot die automatisch een email bericht terug stuurt aan de afzender. U kunt zelf de text bepalen van het email bericht dat u terug wilt sturen aan de afzender waarvan u email ontvangt. Een afwezigheidsbericht kan bijvoorbeeld erg handig zijn als u op vakantie bent.

- Webmail Roundcube/Horde

Bij uw hosting account krijgt u toegang tot onze webmail interface. Hiermee kunt u overal ter wereld uw email ophalen en emails versturen. Webmail kunt u openen vanaf alle computers die over een internetverbinding beschikken.

- Mail groepen

Met een mailgroep kunt u een emailadres bijv. info@uwdomein.nl in meerdere mailboxen terecht laten komen.

- Virusscanning

De virusscanner draait op een aparte server, de mail wordt gescanned voordat het in uw mailbox wordt afgeleverd. Indien de aan u verzonden e-mail een virus bevat, zal deze niet worden afgeleverd.
Naast deze service raden wij altijd aan om zelf ook een virusscanner op uw computer te installeren.

- SPAM-filter DELUXE

Onze servers zijn standaard voorzien van een basis spamfilter hiermee proberen wij de grootste aantallen met spam berichten te herkennen en te verwijderen uit een set e-mails. Daarnaast worden twijfelachtige berichten doorgezet met ***SPAM*** in het onderwerp. Wilt u uw mailbox helemaal SPAM vrij hebben dan adviseren wij ons DELUXE filter.

- Cronjobs

Met een cronjob kunt u een script laten uitvoeren op een bepaalde tijd. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om op vaste tijden dagelijks, wekelijks tot elke minuut een script uit te voeren zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen.
Wanneer u scripten gebruikt die de server heel zwaar belasten kan het zijn dat wij contact met u opnemen om het script aan te passen en anders zal de cronjob uitgezet worden. Dit i.v.m. overlast voor andere klanten die op dezelfde server zitten. Dit komt bijna nooit voor, meestal zit het in het scriptwerk wat niet optimaal is.

- SSL beveiliging

Wat is SSL?

Secure Sockets Layer (SSL) is een standaard protocol dat gebruik maakt van public key encryption technologie, om een veilige service te verzorgen tussen Internet-servers. Hierbij worden zowel de integriteit van het bericht als de verificatie cq. legitimatie verzender/ontvanger gewaarborgd. De communicatie tussen uw webserver en de cliënt vindt dan versleuteld plaats. Indien u op een beveiligde site bent staat er een geel icoontje onder in beeld en begint de url met https://.

Waarom SSL?
Wanneer u een product via het Internet bestelt, wordt allerlei informatie zoals adresgegevens en creditcard-nummers doorgegeven aan de leverancier. lndien u dit niet goed afschermt kan deze informatie terecht komen bij personen die daar niets mee te maken hebben of daar misbruik van willen maken. SSL waarborgt de vertrouwelijkheid van deze transactiegegevens. Zonder dit systeem zouden bepaalde transacties op Internet ronduit gevaarlijk zijn.

- Backup / Restore

Binnen Plesk heeft u de mogelijkheid om zelf backups te maken op een door u gewenst moment. U kunt deze backups extern laten wegschrijven op een door u gewenste FTP.

Naast de backups die u zelf als klant maakt maken wij ook dagelijks backups die voor u als klant beschikbaar zijn om zelf te restoren. Heel handig als u onverhoopt een foutje gemaakt heeft.

- Meerdere Gebruikers

Het is mogelijk om in Plesk verschillende gebruikers aan te maken en hieraan bepaalde rechten toe te kennen.

- Prijs per maand

Dit zijn de kosten die u per maand moet betalen voor het standaard pakket. Het is mogelijk dat de prijzen hoger worden afhankelijk van de door u gekozen extra opties. Tevens zal er een naverrekening komen indien u meer dataverkeer of schijfruimte gebruikt heeft dan uw pakket toestaat. U kunt dit zelf ook bijhouden in Plesk.
Alle prijzen zijn excl. 21% BTW

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Sitemap © 2019 24hosted BV