Over ons

24Hosted is al meer dan twintig jaar de fullservice hosting partner voor particuliere en zakelijke klanten. Domeinregistratie, webhosting, e-mailoplossingen, VPS, reseller hosting, SSL; we doen het allemaal met ons enthousiaste team van professionals.

Veilig

We werken met data van anderen, en gaan daar uiteraard heel zuinig mee om. Beveiliging van data staat bij ons centraal. We maken gebruik van hoogwaardige en actuele software om data zo goed mogelijk te beveiligen.

Voor onze hosting diensten maken we gebruik van het Plesk Control Panel, een stabiel en robuust systeem waar iedereen snel mee uit de voeten kan. Jouw data is bij ons in goede handen!

 

Voor jou

Iedere organisatie is uniek. Het pakket dat je bij ons afneemt stemmen we dan ook helemaal jouw wensen af en we geven je graag advies voor eventuele uitbreidingen in de toekomst.

We hebben een maatwerkoplossing voor ieder bedrijf en iedere particulier.

Iedere klant is een gewaardeerde klant. Of je nu als particulier voor kortere tijd de basiselementen afneemt of een multinational bent met het pakket-met-alle-toeters-en-bellen voor langere tijd.

Wij zijn er voor jou met service, kwaliteit en persoonlijk aandacht. We blijven ontwikkelen en hebben de meest actuele software en kennis zodat jij zorgeloos achterover kan leunen.

Maatwerk_voor-jou

Al vanaf € 4,50 p/mnd!

Webhostingpakketten

PAKKET 1

€ 0,30 p/mnd

PAKKET 2

€ 4,50 p/mnd

PAKKET 3

€ 10,- p/mnd

PAKKET 4

€ 20,- p/mnd

Hoe kunnen wij helpen?

Overstapservice

E-mail en website verhuizen? Regelen wij! Met onze overstapservice verhuizen wij al je e-mailadressen, compleet met alle berichten per e-mailadres, van de ene naar de andere server.

Als je overstapt wil je natuurlijk ook dat je website mee gaat. Ook dat regelen we met onze overstapservice.

Contact opnemen?

Staat je vraag niet bij de veelgestelde vragen (FAQ), kom je er niet uit met de handleidingen of heb je een andere vraag over onze producten en diensten? 

Wij helpen je verder!

Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen. Van instellingen voor je email tot het verhuizen van je webhosting.

Kom je er nog niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op!