Over webhosting

Een website doet weinig zonder goede webhosting. In lekentaal breng je met webhosting je website onder op een grote computer (server) die altijd aan staat. Je ‘huurt’ dus een stukje webruimte op deze server. Met webhosting zorg je er voor dat je website altijd blijft werken en dat de site bereikbaar is voor bezoekers.

Wat je zoal vindt als je ons webhosting-pakket uitpakt? Dat hangt een beetje van je keuze af. Wij hebben keuze uit verschillende hoeveelheden serverruimte en dataverkeer. Maar welk pakket je ook kiest, je krijgt altijd een domein en e-mail. Uiteraard horen daar ook een spamfilter bij en inzicht in de verbruiksstatistieken bij.

24Hosted biedt verschillende vormen van webhosting aan:

Shared hosting

Met shared hosting heb je de server niet voor jou alleen, maar deel je die met verschillende andere gebruikers. Vergelijk het met het huren van een ruimte in een groot kantoorpand. Het pand is niet van jou, maar de ruimte mag je inrichten en gebruiken zoals je wilt.

Voordeel is dat shared hosting goedkoper is dan wanneer je een hele server voor jezelf hebt. Bovendien is je pakket relatief eenvoudig uit te breiden; je huurt er gewoon nog een stukje van de server bij. Shared hosting is dan ook de meest voorkomende vorm van webhosting.

Overtuigd van shared hosting?

Reseller hosting

Met reseller hosting verkoop je de diensten die je bij 24Hosting afneemt onder je eigen naam door aan andere klanten. Jij bent daarmee dus de reseller. Handig als je meerdere klanten hebt die bij jou een website willen laten bouwen of ondersteunen. Meestal sluit je hierbij dadelijk een pakket voor meerdere gebruikers af zodat je afzonderlijke accounts kan maken voor jouw klanten.

Voordeel is dat je voordelig hosting ruimte in kan kopen en zonder veel technische kennis toch hosting aan kan bieden. Daarnaast hoef je geen apart hosting pakket voor je klant af te nemen met alle extra kosten van dien. Je bent wel verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van de eindgebruiker, maar dan daarbij altijd rekenen op de support van 24Hosting.

Profiteren van reseller hosting?

SSL

Je hebt hem vast wel eens gezien, het slotje in de adresbalk. Het geeft aan dat je op een betrouwbare website zit met een SSL certificaat. SSL staat voor Secure Sockets Layer. Het is een certificaat dat alle informatie op een website beschermt en een beveiliging zet op het verkeer tussen een browser en de server door middel van een versleuteling. Alle data, zoals persoonsgegevens en aankopen, bevinden zich dus in een beveiligde omgeving.

Voordeel van een SSL slotje is dat bezoekers weten dat de website veilig is, en ze dus bij bijvoorbeeld een aankoop gerust persoonsgegevens achter kunnen laten. Het schept dus vertrouwen bij je bezoekers. Bovendien helpt het certificaat tegen phising. Ook Google houdt van SSL en zet websites met een dergelijk certificaat hoger in de ranking. En ten slotte: een SSL certificaat is verplicht volgens de AVG als je met persoonsgegevens werkt.

Wil je ook profiteren van een SSL certificaat?

Webhostingpakketten

PAKKET 1

€ 0,30 p/mnd

PAKKET 2

€ 4,50 p/mnd

PAKKET 3

€ 10,- p/mnd

PAKKET 4

€ 20,- p/mnd

Al vanaf € 4,50 p/mnd!

Hoe kunnen wij helpen?

Overstapservice

E-mail en website verhuizen? Regelen wij! Met onze overstapservice verhuizen wij al je e-mailadressen, compleet met alle berichten per e-mailadres, van de ene naar de andere server.

Als je overstapt wil je natuurlijk ook dat je website mee gaat. Ook dat regelen we met onze overstapservice.

Contact opnemen?

Staat je vraag niet bij de veelgestelde vragen (FAQ), kom je er niet uit met de handleidingen of heb je een andere vraag over onze producten en diensten? 

Wij helpen je verder!

Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen. Van instellingen voor je email tot het verhuizen van je webhosting.

Kom je er nog niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op!