Over Virtual Private Server (VPS)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque et diam purus. Pellentesque consectetur lobortis tellus sit amet aliquet.

Unmanaged VPS

Bij unmanaged VPS ben je zelf verantwoordelijk voor het beheer van je VPS (virtual private server, ‘jouw’ virtuele deel van de server). Ook ben je verantwoordlijk voor het besturingssysteem. Dit in tegenstelling tot managed VPS.

Bij unmanaged VPS heb je alles dus zelf in de hand en ben je niet afhankelijk van een tweede partij voor het oplossen van eventuele problemen of aanbrengen van veranderingen.

Unmanaged VPS aanvragen? 24Hosting heeft het!

Managed VPS

Bij managed VPS zorgen onze engineers voor het beheer van de virtual private server (VPS), ‘jouw’ virtuele deel van de server. Dit in tegenstelling tot unmanaged VPS.

Voordeel van managed VPS is dat je zelf niet al te veel kennis hoeft te hebben van serverbeheer en alles over kan laten aan onze engineers. Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor je klaar! Dat garandeert een altijd goed werkende, super snel ladende website en de belofte dat eventuele problemen onmiddellijk worden aangepakt.

Managed VPS aanvragen? 24Hosting heeft het!